DSP Hygiënepapier

De Ster Bedrijfshygiëne

DSP Hygiënepapier

DSP Hygiënepapier.

Wij zijn een onafhankelijke importeur / distributeur van een beperkt assortiment aan hygiënepapier exclusief voor de groothandel  / wederverkoper.

Wij beschikken over een 10 tal producten met enorme voorraad waarmee we onze prijzen concurrerend kunnen aanbieden en direct uit voorraad kunnen leveren.

Voordelen voor u als groothandel / wederverkoper.

U kunt gebruik maken van ons inkoopvoordeel waarbij wij blanco producten leveren met eventueel uw logo op de verpakking.

Voor informatie over prijzen en leveringen kunt u altijd telefonisch contact met ons opnemen: 0492 55 26 66. Contactpersoon: Johan Sterken

Assortiment

– Toiletpapier
– Papieren handdoeken
– poetspapier
– matten
– geurdispensers
– handzeep

Voordelen om met ons te werken

Duurzaam in onze werkwijze

Wij werken niet met contracten. De klant neemt niet meer af dan nodig is en betaalt alleen wat hij werkelijk verbruikt! Daarmee besparen we in kosten voor de klant maar ook in bijvoorbeeld transportkosten.

Duurzaam in de omgang met mensen

Wij hechten grote waarde aan een direct en persoonlijk contact en bouwen mede daardoor aan langdurige relaties met personeel, klanten en leveranciers.

Gebruik van duurzame grondstoffen

Wij verhandelen alleen maar producten die duurzaam geproduceerd zijn, wij verspillen niets en gaan zuinig om met grondstoffen.

Korte lijnen, grote voorraden

Korte lijnen en bekende gezichten. Alles uit voorraad leverbaar.

Neem contact op!